onsdag 10 augusti 2011

Sviesta 2011 : Race vänner och annat tankvärt

Sviesta 2011!



Egentligen skulle detta handla om race, dvs köra race, att rejsa så att säga! fast mest minns man alla schyssta vänner som man lärt känna och den stämmningen som Sviesta har.
Ove som mekade för glatta livet, grabbarna i Honda classic club, the nicest club, Thomas Grandells fantastiska körning i 500 loppet..and so on..






Klart att det då inte blir en sämre helg för att man gör sitt livs affär: en tank!! och inte vilken tank som helst. utan en Yamaha Ta125 race tank som har legat och mognat hos Albert Fiskebäck i Alingsås. Den kommer att sitta som en smäck på min lilla Yamma racer!





Lauri, Albert, jag och Jorma, vart fanns Ove?



va vi är koola..



En Yamaha TA 125 race tank växer inte på träd, garanterat unik, då de flesta finns hos sina ägare och läggs inte ut på E-bay och liknade sajter i onödan.


Ja! jag vet att det görs nya i "plast" fast detta är äkta vara!..-the real shit! med andra ord, -en överlevare, lite kantstött och matt fast med alla de rätta detaljerna.
...fast det fanns ett "aber" denna tank var signerad av Kent Andersson "the show must go on" Andersson,...-the master of Yamaha 125cc..










..ett handslag räcker, affären i hamn...och jag säger som Edvin Uddast i Långträsk -" och denja hära var int billijc", slut citat..


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar