torsdag 9 februari 2012

Bikes: Triumph BAMBINO 750cc

Twin Peaks känsla


Ibland är livet underligt, de sista dagarna har jag funderat på om jag ska "rama" in den extra dekalen till Triumph Bambino hojen som jag byggde för ett antal år sedan, sålunda har jag tänk lite extra just på den av mig designade dekalen. Så känslan av Twin Peaks var inte lång borta då jag fick ett samtal från den nuvarande ägaren idag, som frågade om jag hade några dekaler kvar då han hade föravsikt att lacka tanken.


Bambinon på MC- Mässan för några år sedan, vad jag kan se är cutsen omlackad och ett annat överdrag i brunt sitter på, jag hade ett tunnt svart? Färgen är inte heller helt rätt , färgen på tanken var från någon av Volvos kulörer.

Den nuvarande ägaren Jan Stigsén kickar igång Bambinon

2 kommentarer:

  1. Hej När jag ägde denna Triumph 650 Bonneville- 64 År 1972 såg det ut som på bilden på min facebook sida här . I dagsläget är det bara ramnumret som är samma på Bambinon på MC mässan Bilden finns på min facebook sida från 12 februari i år Jag Bengt Jonsson sitter på Triumph Då var jag bara 25 nu är jag 71 år gammal https://www.facebook.com/bengt.jonsson.378

    SvaraRadera